Aeroxspecials
Image default
Huishoudelijk

Vloerluiken op maat: kies voor romantische charme en een moderne uitstraling!

Een van de nieuwste trends in de bouwwereld

Vloerluiken op maat laten maken is een van de nieuwste bouwtrends in Nederland. Zowel bij nieuwbouw, maar ook om het interieur mooier en praktischer te maken, komen vloerluiken op maat goed uit de verf. Maar wat maakt vloerluiken, al dan niet elektrisch bedienbaar, eigenlijk zo bijzonder en aantrekkelijk? Op welke manieren profiteert u van de gemakken van een vloerluiken op maat?

Vloerluiken zijn praktisch in het gebruik

De moderne generatie vloerluiken kan elektrisch bediend worden. Dit kan handmatig met een knop, maar ook via smart home systemen of met een losse afstandsbediening. En dat is natuurlijk ideaal. U hoeft het ouderwetse zware luik niet meer met de hand op te tillen. Een druk op de knop volstaat om het vloerluiken op maat te openen of te sluiten. Zo simpel kan het zijn, of het nu om een zolderluik of kelderluik gaat.

Een luik met een charmante moderne uitstraling

Zeker als u een fraaie wijnkelder heeft, kan een vloerluiken met glasplaat een prachtig visueel effect geven. Door het glas kijkt u zo de kelder in en maakt u van het interieur visueel een groter geheel. De woning lijkt hierdoor ruimer. U breng met een vloerluik en hoop romantische charme én en moderne look in huis!

Mogelijk voor elke woningstijl

Een vloerluik op maat is voor elk interieurtype geschikt. Of u nu van aluminium vloerluiken houdt, met of zonder glasplaat, of van houten luiken die elektrisch te bedienen zijn: uw wens is onze uitdaging. Bezoek nu onze website. Bekijk de eindeloze mogelijkheden die wij bieden en vraag een scherpe en voordelige offerte bij ons aan. Graag tot horens of ziens!