Aeroxspecials
Image default
Tuin en buitenleven

Vuurtafel mozaiek de ideale terresverwarmer op hout

De vuurtafel, de ultieme gezelligheid op het terras

De vuurtafel van mozaiek zorgt voor veel gezelligheid en staat bovendien zeer fraai op uw terras. In de horeca zorg het voor gezelligheid rondom het vuur aan de tafel. Uw gasten zullen hier zeker van genieten en bovendien is dit een echt eyecatcher.

Ideale sfeer in de Horeca

De design kachel voor in de horeca, strandtent, loungetent op het terras zal dit zeker sfeerverhogend werken en uw gasten kunnen s’avonds langer blijven loungen. Steeds meer bedrijven zijn u voorgegaan en zijn dan ook tegenwoordig veel te zien op het terras.

Deze tafelgashaard zorgt voor sfeer en warmte in de serre, tuin of terras. Zeker ook heel leuk bij de strandtent, loungetent of op een evenement. En is weer een mooi alternatief voor bio ethanol of kaarzen.

Werkt op hout

De vuurtafel, tafelhaard werkt op hout, eenvoudig aan te steken en veilig in gebruik. Ultiem genieten van het vlammenspel wat deze haard afgeeft. Bovendien zorgt het voor meer rust, dus heerlijk relaxen en ontspannen lukt wel met deze aard.

Deze vuurtafel van europese komaf is voorzien van alle huidige normen en keuren en het bestaat uit stevig staal.

Trending Terras decoratie

Wilt u ook niet achterblijven met deze trend? Bestel vandaag nog om u voor te bereiden op een nieuw terras seizoen. WarmteshopEU heeft een aantal terrashaarden,  in het assortiment.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via WarmteshopEU

 

https://warmteshop.eu/product/vidaxl-vuurschaal-mozaiek-68-cm-keramiek-terracottakleurig/

Gerelateerde artikelen

Bloembakken voor in de tuin

Waarom je vandaag nog een vijvernet moet aanschaffen

Kom van uw ongewenste onkruid af door een onkruidmachine te huren