Vuurtafel op gas, de ideale terrasverwarmer voor in de Horeca

Geplaatst door

De vuurtafel, de ultieme gezelligheid op het terras

De vuurtafel op gas zorgt voor veel gezelligheid en staat bovendien zeer fraai op uw terras. In de horeca zorg het voor gezelligheid rondom het vuur aan de tafel. Uw gasten zullen hier zeker van genieten en bovendien is dit een echt eyecatcher.

Ideale sfeer in de Horeca

De design kachel voor in de horeca, strandtent, loungetent op het terras zal dit zeker sfeerverhogend werken en uw gasten kunnen s’avonds langer blijven loungen. Steeds meer bedrijven zijn u voorgegaan en zijn dan ook tegenwoordig veel te zien op het terras.

Deze tafelgashaard zorgt voor sfeer en warmte in de serre, tuin of terras. Zeker ook heel leuk bij de strandtent, loungetent of op een evenement. En is weer een mooi alternatief voor bio ethanol of kaarzen.

Werkt op butaan of propaan

De vuurtafel, tafelhaard werkt op propaan of butaan, eenvoudig aan te steken en veilig in gebruik. Ultiem genieten van het vlammenspel wat deze inbouw gashaard afgeeft. Bovendien zorgt het voor meer rust, dus heerlijk relaxen en ontspannen lukt wel met deze tafelhaard.

Deze Kratki vuurtafel van europese komaf is voorzien van alle huidige normen en keuren waaronder CE-Markering en EN13240:2011, en het bestaat uit stevig staal.

Trending Terras decoratie

Wilt u ook niet achterblijven met deze trend? Bestel vandaag nog om u voor te bereiden op een nieuw terras seizoen. WarmteshopEU heeft een aantal inbouwgashaarden, de AFQ voor uw tafel in het assortiment.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via WarmteshopEU

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/buitenkachel/