Aeroxspecials
Image default
Tuin en buitenleven

Waar kan je en golden gark allemaal voor gebruiken?

Een Golden Gark is een multifunctioneel tuingereedschap dat ideaal is voor de verschillende ondergronden die je tegenkomt in de tuin. Een Golden Gark is een tuingereedschap waar je mee kan harken, scheppen en kan zeven. Verder zorgt dit gereedschap ervoor dat je op een ergonomische manier je tuin op kan ruimen. Een Golden Gark kopen is dus zeker een aanrader, maar waar kan je dit tuingereedschap nu voor gebruiken?

Het gazon

Een Golden Gark kan een ideaal product zijn om te gebruiken voor het gazon. Je kan makkelijk de bladeren en ander afval verwijderen. Dit geldt ook als blad of gras aan de bodem kleeft doormiddel van veel regen. Deze hark heeft bepaalde soort tanden die daarvoor zorgt. Een Golden Gark is ook een product dat je goed kan gebruiken voor het bemesten van het gazon. Het hulpmiddel kan je helpen bij het verdelen van de mest. Je kunt met de schepfunctie makkelijk grote hoeveelheden in één keer verspreiden over het gazon.

De paden

Dit gereedschap is ook fijn om te gebruiken voor verschillende soorten paden die rondom je huis lopen of andere plekken. Dit kunnen paden zijn van grind, zand of andere onverharde of verharde paden. Een Golden Gark geeft je de mogelijkheid om te kunnen zeven. Dit is ideaal om bladeren bijvoorbeeld te verwijderen van zand of grint paden. Door het zeven haal je alleen de bladeren weg, en houd je de hoeveelheid zand en grind op de paden.

Recreatieterreinen

Dit gereedschap kan ook een mooi product zijn om aan te schaffen voor je camping, strand of ander recreatieterrein. Dit komt omdat dit product multifunctioneel is, en er dus voor zorgt dat je minder gereedschappen hoeft te kopen. Je hoeft niet een aparte hark, schep en zeef te kopen, die heb je met een Golden Gark in één. Dit product kan ervoor zorgen dat je een opgeruimde terrein, zoals een camping kan hebben. Het opruimen van zwerfafval, zandbakken, en ander afval is perfect voor dit product.

Stallen en weide

Dit product is voor de rest ook handig om te gebruiken voor het schoonmaken van stallen van dieren. Je kan met de zeeffunctie ervoor zorgen dat alleen de mest wordt opgeruimd en niet alle andere spullen in de stal. Voor in de weide is dit product ook bruikbaar. In de weide heb je vaak hoog gras, en dit product glijdt hier makkelijk doorheen doormiddel van de tanden.

Een Golden Gark aanschaffen

Ben je overtuigd en wil je een Golden Gark aanschaffen? Dan zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste betaal je bijna dertig euro voor deze hark. Dit wordt per product goedkoper als je meer stuks aanschaft. Dit kan vooral interessant zijn voor recreatie bedrijven of mensen met een stal. Verder kan je twee varianten krijgen. Er is een variant met een breedte van 61cm en een variant met 35cm breedte. De prijs van een Golden Gark met 61cm breedte is tien euro duurder. Als je het product binnen hebt, dan kan je online nog filmpjes vinden hoe je het beste het product kan gebruiken.